Cultuur
Cultuurnetwerk
Cultuurnetwerk is een portaal, dus een website met een specifiek thema: cultuureducatie. Je vindt hier "alles" over cultuur, erfgoed en kunst in relatie tot onderwijs en educatie.

CJP
CJP is een organisatie die als doel heeft om jongeren tot deelname aan cultuur te bewegen. Zij beheren en organiseren de uitgifte van cultuurbonnen.

Cultuurplein
Cultuurplein.nl is de centrale plek voor alles wat te maken heeft met cultuur en onderwijs.Cultuur TV
Via Cultuur.tv kan de culturele sector landelijk adverteren op televisie. Cultuur.tv zorgt ervoor dat uw boodschap landelijk wordt uitgezonden en daarmee een miljoenenpubliek bereikt. Op het commerciŽle uitzendtarief wordt een speciale korting toegepast.

Cultuurwijs
Cultuurwijs is de speciale toegang voor het zoeken naar informatie van en over culturele instellingen op het cultuurplein van Kennisnet.

DEN
Digitaal Erfgoed Nederland ondersteunt de culturele instellingen bij het digitaal beschikbaar maken van hun collecties, maker van o.m. Cultuurwijs

Kunst
Kunst - links

Ministerie van Onderwijs Cultuur en Wetenschappen
Goede, ook actuele informatie over beleid en ontwikkelingen in cultuur en onderwijs. Cultuur.

Multicultureelplein.nl
Het Multicultureel Plein wijst u de weg in de multiculturele samenleving. U vindt hier een who's who van de belangrijkste organisaties en instellingen, van media, werving en selectieburo's, ondernemingen en multiculturele podia, gelinkt in rubrieken naar thema.

Museum voor Communicatie
Het Museum voor Communicatie onthult op eigentijdse wijze de verschillen en overeenkomsten van communicatie vroeger en nu. U geniet niet alleen met uw ogen, ook alle andere zintuigen worden in de verschillende interactieve opstellingen geprikkeld.

Roland Collectie
Collectie van video's en films over kunst. 450 complete kunstfilms online !!! Het gaat hier om volledige preview versies die gratis via internet bekeken kunnen worden, alvorens de videobanden eventueel te bestellen. Het is prima lesmateriaal. De lengte varieert van 10 min. tot 1Ĺ uur en ze zijn Engels gesproken of ondertiteld. Flevoland Cultuur & School heeft ze overzichtelijk in een database geplaatst en, omdat ze Engelstalig zijn, van een korte Nederlandse omschrijving voorzien. Het bekijken vereist Realplayer en breedband Internet (minimaal 2xISDN).

Roland Collection
De originele Engelstalige site van de Roland Collectie. Hier is een voorbeeld van de 450 video's die je op de site kunt bekijken en bestellen: Rembrandt (Je hebt RealPlayer en breedband nodig.)

de Sociale Staat van Nederland
SSN biedt een systematische beschrijving en analyse van de levensomstandigheden van de Nederlandse bevolking. De SSN beschrijft de ontwikkelingen in de leefsituatie over een periode van ongeveer tien jaar. Onderwerpen zijn: inkomen, arbeid, onderwijs, gezondheid, vrijetijdsbesteding, mobiliteit, criminaliteit, wonen en woonomgeving. In aanvulling op de sectorale hoofdstukken is een samenvattende leefsituatie-index opgenomen. Ook worden gegevens gepresenteerd die betrekking hebben op de publieke opinie over politiek en overheid.

Bezoekers van deze pagina bezoeken ook: Kunst | ArchitectuurGoogle

© Webdesign Studio Witte | cultuur.