KavelsInformatie over kavels en links naar kavels bouwgrond.
Een bouwkavel is een perceel grond waarop gebouwd mag worden. Het recht om op het perceel te bouwen moet zowel privaat- als publiekrechtelijk vastliggen. Publiekrechtelijk ligt vast dat er op een perceel gebouwd mag worden als het bestemmingsplan dit toestaat of als op het perceel een bouwvergunning rust. Om privaatrechtelijk op de kavel te kunnen bouwen moet u of het volle eigendom hebben of een opstal- of erfpachtrecht op het perceel gevestigd hebben. Vóór aankoop van de bouwkavel dient duidelijk te zijn of er sprake is van bodemvervuiling.GIW
G.I.W. staat voor “Garantie Instituut Woningbouw”. Dit certificaat garandeert een gestandaardiseerd bouwproces, een juiste opleveringsprocedure, zekerheid op wat je koopt en bijna 10 jaar garantie op diverse onderdelen van een woning. Ook geeft G.I.W. de zekerheid dat je woning wordt afgebouwd indien de aannemer failliet mocht gaan.

Kadaster
Indien je het plan hebt om een kavel te kopen is het verstandig om bij de gemeente te informeren naar de bestemming en, als de gemeente de verkoper is, naar de wijze van verkoop (wachtlijst, loting of per opbod). Bij het kadaster kun je informeren naar eventuele belemmeringen.

Kavel Gids
Eigen huis bouwen? Hier vind je een groot aanbod kavels in Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord Brabant, Noord Holland, Overijssel, Utrecht, Zeeland en Zuid Holland.

Particulier opdrachtgeverschap
Hier vind je een uitgebreid aanbod van kavels bouwgrond


Zie ook : bouwgrond, wonen, hypotheek, aannemer, notaris,Google

kavels
Kavels bouwgrond bouwkavels.
© Webdesigner Studio Witte